محل تبلیغات شما

اصولا همه آدمها دوست دارند مطرح باشند و مورد توجه واقع شوند. اما این حس در افراد مختلف بصورت کم و زیاد یافت می شودو نوع افراطی آن حالت بیمارگونه داردکه منجر به آزار اطرافیان می گردد.
سلطه طلبان: افرادی که دچار خلاء روحی می باشند و یا دارای نوعی عقده حقارت ناشی از تربیت، رفتار جامعه و برخورد نزدیکان می باشند بیش از دیگران نیاز به مطرح شدن را در خود حس می نمایند.
تایید طلبان: نوع دیگری از این رفتار، میل به تایید طلبی است. افرادی که سعی می نمایند با محبت کردن و توجه نشان دادن به دیگران، مورد تایید آنان قرار گیرند. این افراد به دلیل ضعف در اعتماد به نفس و نگرفتن بازخورد احساساتشان، اغلب دچارسرخوردگی گشته و در نتیجه ترجیح می دهند تنها باشند .
رفتار ناشی از گروه اول (سلطه طلبان) اغلب حالت تدافعی داشته و این دسته همیشه حق را به جانب خود می دانند و ضعفها را به گردن اطرافیان، محیط کار، جامعه و . می اندازند و اکثرا بازتاب رفتاری خود را بصورت میل به تحقیر کردن دیگران، تمایل به بحث و جدل و توجیه کردن سایرین به نفع خود، و برتری طلبی نشان می دهند. متاسفانه اینگونه افراد اگر در رده بالایی از اصناف جامعه باشند، براحتی زیردستان خود را له می نمایند و به محض یافتن نقطه ضعفی از طرف مقابل آن را برای ترورشخصیتی طرف مقابل با بی رحمی تمام به کار می گیرند.
و اما رفتار بازتابی گروه دوم (تایید طلبان) درست برخلاف گروه اول، بیشترین آسیب را اول به خود می زنند و بعد به نزدیکان خویش. این گروه به دلیل ضعف در اعتماد به نفس، مدام خود را مقصر دانسته و میل به خود تخریبی و داشتن احساس گناه دارند.
تسلط بروی این دسته براحتی آب خوردن است و در جامعه آسیب پذیرترین قشر هستند و وقتی درجه افسردگی آنها افزایش پیدا می کند، گاها رفتارهای نابهنجار و کودکانه ای از خود بروز می دهند در نتیجه باعث می شوند که دیگران بروی آنها بلحاظ شخصیتی هیچ گونه حسابی باز نکنند.
گروه سومی هم یافت می شود که از دید نگارنده تیپ رهبر نام دارند. افراد رهبر ترجیح می دهند کارهایشان را خود انجام دهند
و از اینکه از دیگران درخواست کمک کنند حس خوبی دریافت نمی کنند. این افراد بظاهر مغرور نشان داده می شوند اما در بطن موضوع انسانهایی خیر و کمک رسان می باشند.آنها دوست دارند کمک حال دیگران باشند اما از پذیرش کمک دیگران ابا دارند.
از نصیحت و انقاد چندان خوششان نمی آید . اغلب سعی می کنند نسبت به رفتار و گفتار اطرافیان بی تفاوت باشند و راه خود رادنبال می کنند. این گروه ، افراد موفق تری در جامعه هستند چون خود را از حواشی دور نگاه می دارند و زمان و انرژی خود را مصروف یاوه گویی های دیگران نمی کنند. آنها خود مولد انرژی هستند.
گروه چهارم افرادی هستند که کاملا بی طرف بوده و چنان آرام هستند که گاهی حضورشان احساس نمی شود! این گروه دارای انرژی مثبت بوده و با خوش بینی به اطراف نگاه می کنند. پیش قدم در انجام کارها نیستند اما کاری که بدانها محول می شود را به نحو احسن انجام می دهند.
و بالاخره گروه پنجم ، حزب بادها هستند. این افراد که نظیرشان به وفور در اجتماع یافت می شود، فقط به دنبال منافع خودمی باشند و از خود هیچگونه ایده و سبکی ندارند. حزب بادها اغلب افراد ضعیفی هستند که هیچگاه رازدار نبوده و همانند آفتابپرست براحتی رنگ عوض می نمایند. خشونت در این گروه نمادی ندارد. برای گذران وقت و شادی لحظه ای خوبند. اما رفاقت درازمدت با ایشان اصلا به صلاح نیست.
در مجموع از دید نگارنده، تمام انسانها هر 5 تیپ شخصیتی را دارا هستند اما در هرکسی یک نوع آن غالب می باشد. خوب است که در برخوردها و مراودات، حواسمان به نقاط ضعف هم باشد و یکدیگر را به تمسخر نگیریم و درک کنیم که همه دارایمسائل و مشکلات فردی و خانوادگی و شخصیتی هستیم و قبل از اینکه به مدارج عالی تحصیلی خود بنازیم، سعی کنیم انسانباشیم چرا که (شعور و انسانیت) جزو دروسی هستند که در هیچ دانشگاهی تدریس نمی شود بلکه باید از درون آنرا بجوییم.

جایی برای عشق ورزیدن

تیپ های شخصیتی افراد در جامعه

گروه ,افراد ,باشند ,دارند ,دیگران ,جامعه ,می دهند ,این گروه ,می نمایند ,باشند و ,خود را

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

علم رایانه